4 in a row
4 på stribe.

1 spilleplade , 42 brikker

Bestil


6-in-1
Skak, dam, backgammon, domino, mølle og yatzy

Bestil


ABC - 5 spil, 5 lege
Gennem de spændende spil og de underholdene lege lærer børnene alfabetet, lærer at danne ord og lærer at stave.
Der medfølger en folder med beskrivelse af de 5 spil og 5 lege. Legene er Staveleg, fortæl en historie, lav en kæde, byg et korthus og find fem fejl. Spillene er huskespil, billedelotteri, sorteper, hvem får flest og op & ned.

Spillet består af 55 spillekort i 4 farver med tryk på begge sider samt spilinstruktion og akvititetsinstruktion. Notesblok og blyant. Pakket i plastæske.Bestil


Afrikas stjerne
Spillet om jagten på kæmpediamanten

Bestil


Afrikas stjerne
Deltag i den spændende jagt på kæmpediamanten AFRIKAS STJERNE. Den vilde jagt går på kryds og tværs i Afrika, så vær forberede på lidt af hvert!

For 2 - 5 spillere. Fra 8 år og opefter.


1 spilleplade, 1 terning, 5 spillebrikker, 32 plast brikker, pengesedler og 1 vejledning

Bestil


Alias
◾Lommeudgaven af det populære ordforklaringsspil Alias. Her kæmper man på hold i mod de andre hold om sejren

Bestil


Anti-Virus
Spillet drejer sig om at flytte brikkerne på spillepladen så du kan få virussen (den røde brik) ud af spillepladens hjørne.

Spillet har 60 udfordringer i 5 forskellige sværhedsgrader. Vælg en udfordring og placer alle brikkerne som vist på din spilleplade. Skub brikkerne rundt, og når du har fundet en løsning kan du flytte den røde virus ud af åbningen. Brikkerne kan kun flyttes diagonalt, og de må flyttes i grupper


Bestil


A-Å
Et ordspil, hvor det gælder om at nævne så mange ord som muligt inden timeren løber ud. Man dækker sin spilleplade med brikker på hvert bogstav, som svarer til 1. bogstav i de ord man når at nævne. Det er ikke lige meget, hvilke ord man bruger, man skal holde sig til ord indenfor den kategori, som kortet angiver. Den spiller, som først får dækket sin spilleplade, vinder spiller.Bestil


A-Å junior

Prøv at finde på ord i den pågældende kategori, som begynder med bogstaverne på dit papir. Den første spiller, som har streget alle ord ud på papiret, vinder spillet

Bestil


Backgammon
Et af verdens ældste og mest kendte brætspil med rødder tilbage til det tidligere Mesopotamien
Spil for 2 spillere Trækuffertens indvendige sider fungerer som spilleplade

Bestil


Bananagrams
Klassisk spil hvor det gælder om at danne flest ord ud af de bogstaver man får tildelt.

144 brikker, 1 vejledning

Bestil


Bata-waf
Et rigtig sjovt kortspil som egner sig til børn i alderen 2 til 7 år. På kortene er der forskellige størrelser af hunde, og den der har den største hund vinder!
36 kort, 1 kort med vejledning

Bestil


Bauernhof
Bondegårdsspil.
1 spilleplade, 16 brikker, 10 figurer, 1 terning , 1 vejledning

Bestil


Bezzerwizzer
Bezzerwizzer er et familiespil for alle der er fyldt 8 år. Her er det ikke nok at kune svare rigtigs på spørgsmålene. Det er mindst ligeså vigtigt at kende modspillernes styrker og svagheder.


Bestil


Bezzerwizzer
Bezzerwizzer er et quizspil, hvor både paratviden og taktik afgør, hvem der vinder. Vinderen er det hold, der først når spillepladen rundt.


Bestil


Bezzerwizzer familie
I den nye familie udgave af Bezzerwizzer er det muligt for børn og voksne at dyste mod hinanden! Med 2400 spørgsmål lægges der op til mange timers underholdning. Der er 16 forskellige kategorier, og du bestemmer selv rækkefølgen af dine spørgsmål, så sørg for at dine yndlingsemner giver dig mange point!

Børn og voksne kan quizze på lige fod, da der findes en ledetråd til hvert spørgsmål som er henvendt mod børnene.

Spillepladen er opbygget af en masse billeder, som indgår i de forskellige spørgsmål og ledetråde undervejs i spillet


Bestil


Big Pirate
Et sjovt aktivt strategisk spil.

Den ene af spillerne er den store farlige pirat, der har sin egen store kæmpe terning at slå med. Resten er en af de 3 små matroser, der spiller med den lille træterning, der kun har øjnene 1, 2 og 3.

Matroserne går i land, og skal hen på øen, og hente en skattekiste hver. Herfra skal de skynde sig tilbage igen til deres robåd med kisten, uden at blive fanget af den farlige pirat. Ved palmerne har matroserne helle og kan krybe i skjul. Desuden har matroserne nogle kort, som de kan give piraten, når det brænder på. Fx. giver et palmekort fortsat helle ved en palme og et papegøjekort får ens næste slag til at tælle dobbelt, så man kan komme hurtigere væk fra piraten.

Matroserne har endvidere den fordel, at de kan skifte retning, mens piraten skal fortsætte i samme retning han er påbegyndt.


Bestil


Bilibo
Bilibo game box.
6 blilbo ini, 1 terning, 36 jetoner, 1 vejledning

Bestil


Bisous Dodo - Kys godnat
Godnat Kys eller Godnat og sov godt er et sødt og underholdende hyggespil, som ved leg og små ritualer, får de allermindste til at forstå de snart skal sove. Træk et kort og gør som vist. Find en dyne, en hovedpude og en bamse og så skal der findes en masse kys... Dette enten som eskimo kys, sommerfuglekys, kys på mave, tå eller albue...., og så er det godnat ZZZzzzzzz Der medfølger kort med motiv af dreng og pige samt en lille dyne, som barnet kan lege med, parallelt med det - det selv skal gøre. For 2 deltagerer. Varighed ca. 10 min.

32 kort, 2 figurer, 1 madras, 2 vejledninger

Bestil


Bizaroid
Tal og husk: kan du introducere dig selv på den rigtige måde og huske det rigtige antal øjne, næser og ører rigtigt som alle gode marsboere?
Et helt skørt og anderledes spil , der nok skal få latteren frem om spillebordet.

Bestil


Blitz
Familiespil hvor det gælder om hurtigst muligt at vælge den rigtige figur på bordet ud fra de kort, der vendes Vejledning: Tekst på finsk, svensk, norsk og dansk For 2-5 spillere

Bestil


Blokus
Blokus er et spændende, brætspil for hele familien, med enkle regler, som det kun tager ét minut at lære. Men med sine uanede spilkombinationer har spillet stadig evnen til at begejstre både begyndere og eksperter.

Hver spiller vælger en farve og får udleveret 21 brikker i forskellige former. Spillerne skiftes til at lægge deres brikker på brættet. Den første brik, hver spiller lægger skal dække ét hjørnekvadrat. Blå spiller begynder, efterfulgt af gul, så rød og til sidst grøn. Hver ny brik skal røre hinanden lands kanterne, Der er ikke nogen regler for hvordan brikker af forskellig farve må røre hinanden.

Det gælder om at få så mange af sine egne brikker som muligt ned på brættet.

Indhold: 1 spilleplade med 400 kvadrater, 42 brikker og spilleregler.
Deltagere: 2 spillere
Alder: 5+ år
Spilletid: 15-20 min.Bestil


Blokus junior
Et spændende strategispil med meget enkle regler: det gælder om at erobre
territorium - firkant for firkant. Hver spiller får en farve og 21 spille-
brikker. Så gælder det om på skift at lægge brikker på pladen, hvor hver
brik skal røre mindst én anden brik i hjørnene (skal være samme farve).
Når der ikke kan lægges flere brikker på pladen, har den, der har færrest
firkanter tilbage, vundet

Bestil


Boa Bella
1 stofslange, 8 træperler, 8 kort

Bestil


Bunny Boo
Bunny Boo er udviklet til styrkelse af logisk tankegang og visuel opfattelse af former og rum. Med Bunny Boo kan små børn udforske den fascinerende verden i 2D og 3D format, hvor barnet skal fortælle om kaninen kigger gennem det runde hul eller gennem stjernen? Og om kaninen sidder på den gule, røde eller blå klods.Bestil


Børne Alias


Børne Alias er et herligt og udviklende spil om at forklare ord!

Forklar ord og billeder for dit hold uden at nævne det aktuelle ord men ved at bruge synonymer og antonymer, ledetråde, lyde osv.

Børn, der endnu ikke kan læse, kan også være med, da billederne viser ordene, som skal forklares.

Bestil


Camouflanimo
flod: skal man have noget gult eller en blomst! . De små dyr har besluttet at de vil lave et væddeløb i haven!. Men pas på! For at undgå at blive fanget af rovdyr skal man kamuflere sig!

Et meget enkelt strategispil for de mindste.

Indeholder: 32 kort og 4 brikker - Spillets mål er at være den første der når frem til målet.
Bestil


Candy
Koncentration og hurtig reaktioner nødvendige færdigheder i dette spil. Det er sjovt, det er hektisk og man skal kunne se forskellige farvekombinationer lynhurtigt.
41 stykker slik, 3 farveterninger, 1 spilletæppe, 1 vejledning.

Bestil


Castelino
Kom til fest på slottet. Formålet med spillet er at kunne genkende basis farver og at lære at følge simple regler.

1 spilleplade, 1 farveterning, 5 figurer, 4 kroner og 1 vejledning.

Bestil


Catan
Catan (også kendt som Settlers of Catan og Settlers) er måske det mest populære brætspil i nyere tid, og er et spil der haft enorm indflydelse på brætspillets udvikling siden midten af 90'erne.

I Catan er spillerne nybyggere som konkurrerer om at opbygge den mest sucessfulde koloni på øen Catan. Catan er bygget op af en række landskabsbrikker, der giver forskellige ressourcer til spillerne. Disse ressourcer skal spillerne bruge til at bygge nye veje, huse og byer.

Øen bygges op af hexagonale brikker inden spillet begynder og er derfor anderledes fra spil til spil, hvilket giver en stor variation.

I løbet af spillet kan spillerne handle med hinanden, så det er muilgt at få fat på ressource man ikke har adgang til.

Catan's succes skyldes især, at spillet har en perfekt kombination af held og strategi. Man keder sig sjældent, da ressourcerne bliver fordelt på alles ture og fordi man har mulighed for handle med hinanden, opstår der en god portion interaktion mellem spillerne.


Bestil


Children of the world
Brætspil m. 6 dukkefigurer, 30 kort og 1 terning.Bestil


Combino
For at vinde dette spil skal man gætte det manglende objekt...
Combino træner visuel modtagelse af detaljer, evnen til at lave logiske konklusioner og genkendelse af en sammenhæng.
18 træbrikker med motiver, 3 terninger m. motiver, 1 farveterning, 21 grønne træbrikker, 1 vejledning

Bestil


Contrario
Memospil med 20 kort - Modsætninger

Bestil


Cortex
Spil mod dine venner i otte forskellige udfordringer, der sætte hele din hjerne i gang; taktile tests, logiske serier, labyrinter, farvepuslespil og meget mere. Denne version er en anelse enklere en originalversion, så selv børn fra 5 år kan være med i dysten.


Bestil


Curling spil
Curling brætspil. Populært spil i træ - str. 60 x 60 cm.stenenes diameter:2 cm.

Bestil


Danmarks spillet
Familiespil med lette og svære spørgsmål om vort lands geografi.

Bestil


Danmarksmester
Danmarksmester er et spændende og enkelt holdspil for hele familien.

1 spilleplade, 2 kortholdere, ci 350 kort med spørgsmål, 60 brikker, 1 stofpose.

Bestil


Den fortryllede labyrint
Det ligner næsten hekseri. Alle prøver at spille hinanden et puds for at skrabe så mange skatte og hemmeligheder til sig som muligt.

Bestil


Den kloge bamse lærer at tælle
1 bamsetællekæde, 1 terning med tal,1 terning med hænder,1 terning med prikker, 40 kort og en vejledning

Bestil


Det originale ord Rummikub
Formål med spillet:
Det gælder i hver omgang om at danne det længste ord for at opnå flest mulige point.

Point:
Alle bogstaver og jokere tæller hver 1 point. I hver omgang må man danne så mange ord, man ønsker, men kun det længeste ord giver point ( Se eksemplerne herunder).
Pointene tælles løbende sammen på regnskabsblokken.
Dobbbelt point gives, hvis man kan benytte alle bogstaver fra sin holder

112 brikker, 4 brikholdere

Bestil


Det vilde hav
I dette økologiske, sjove og udfordrende balancespil skal skibet lastes med værdifulde skatte, samtidigt med at bølgerne bevæger skibet op, ned og sidelæns. Deltagerne skal skiftevis slå med terningen og placere en skat på skibets dæk, men pas på - skibet kan hurtigt tippe og lasten gå tabt

Bestil


Dinosaur eventyr
Du og dine venner skal ud på en skattejagt, da det pludselig bliver nødvendigt at krydse en sump. I sumpen lurer 7 uhyggelige og store dinosaurer, som I med list og mod skal passere.
Vinderen og konge over sumpen er den, der hurtigst kommer til den anden side med flest point og mest udstyr i behold.


Bestil


Duonimo
Brætspil.
1 spilleplade, 16 brikker, 2 terninger.

Bestil


Dyr på dyr
Spillet består af forskellige dyreklodser, som børnene skal samarbejde om at få stablet.

29 træ dyr, 1 terning, 1 vejledning


Bestil


Dyrememory
Vendespil.

Få dyrene til at passe med mønstrene.

Bestil


Elephants trunk
Det gælder om at hjælpe elefanten med at pakke sin kuffert.


Bestil


Ene nebe muh,gib mir deine kuh!
Brætspil om bondegården.

Fra 4 år.
For 2-4 spillere.

Bestil


Familie alias
Et tungevridende ordforklaringsspil for hele familien.

Spillerne skiftes til at forklare ord til deres makker ved at bruge synonymer, modsætninger eller ledetråde.

Bestil


Familie alias.Rejseudgave
Ordforklaringsspil i rejseformat. Det gælder om at forklare ord ved hjælp af synonymer, modsætninger eller ledetråde, så holdet kan nå at gætte så mange ord som muligt, inden tiden løber ud.

Bestil


Farver og former
Spillet lærer børnene at skelne mellem forskellige former og farver. Der er to spillemuligheder. Til siden med sommerfugle, skal terningen med former bruges og det gælder om først at få sin sommerfugl fyldt ud med de former, som terningen viser. Til siden med blomster, bruges terningen med farver og det gælder om først at få alle fem blomster fyldt. Er man blevet rigtig dygtig kan de to terninger evt. kombineres.

Bestil


Find og vind
HEr gælder det både om at være hurtig og have pæren i orden.

36 billedkort, 50 opgavekort, 4 brikker

Bestil


Flip it.
Et enkelt spil, uden indviklede spilleregler.

2 klodser - for 2 spillere.

Bestil


Follomix

Et sjovt og underholdende spil, hvor det gælder om at være den første til at komme af med sit sær kort. Der skal bygges kortstakke undervejs i både stigende og faldende værdi.

56 kort, 1 kort med vejledningBestil


Førstehjælpsspillet
Førstehjælpsspillet er et spændende og lærerigt brætspil om førstehjælp for børn.

I førstehjælpsspillet udfordrer børnene hinanden på viden om at forebygge ulykker og om, hvordan man yder rigtig førstehjælp i dagligdags situationer.

Undervejs kommer man ud for forskellige realistiske uhelds situationer, som skal løses. Herved vil børnene opbygge og træne viden om førstehjælp, som vil øge mulighederne for at yde livsvigtig førstehjælp, hvis uheldet en dag skulle være ude i det virkelige liv.

1 spilleplade, cirka 300 kort med spørgsmål, 16 brikker og 1 terning

Bestil


Golden Apple.Det gyldne æble
Et sjovt væddeløbsspil med farve genkendelse.

4 ridder brikker, 4 heste, 1 spilleplade, 1 farveterning, 1 gyldent æble, 1 vejledning

Bestil


Griseflugten
Et anderledes væddeløbsspil.

8 spilleplader, 7 grise, 7 brikker og 1 terning.

Bestil


Hoppe Reiter
1 spilleplade, 4 heste, 2 klodser, 2 terninger, 4 plader med 7 brikker i hver

Bestil


Hvad er hvad spillet
2 kortholdere, 10 plader og 60 kort

Bestil


Hvad ser du?
Et detektivspil der kan spilles med varierende sværhedsgrag - så alle kan være med.

1 spilleplade, 5 forstørrelsesglas,20 stjerner, 30 grønne kort, 30 blå kort, 1 timeglas og 1 terning

Bestil


Hvis du nu var...
...en frugt - ville du så være en banan?


Et utroligt morsomt og underholdende spil, hvor man skal forestille sig, at spillerne er en bestemt ting eller et begreb. Hvis f.eks., spiller A var en cykel, ville han/hun så være racercykel, kondicykel, 3-hjulet cykel, tandem eller mountain bike? Det gælder om at svare som flertallet for at kunne rykke på spillepladen. Den spiller, der når først i mål, har vundet.


Bestil


Ice Cool
Pingvinerne kan ikke vente til frikvarteret og forsøger at stjæle de fisk, de har glædet sig til hele dagen. De skal bare lige forbi Pedellen først!

I Ice Cool flicker spillerne brikkerne og skiftes til at være Pedel og Pingviner og fange hinanden.


Bestil


Imita
At spille, imitere eller beskrive forskellige illustrationer er sjovt, udfordrer kreativitet, kommunikation og sprogudvikling.

Brætspil med 6 figurer og 1 terning

Bestil


IQ puzzler
Et logisk 2D og 3D spil der udfordrer selv de kvikkeste børn og voksne. Den vedlagte bog indeholder 72x 2D og 29x 3D udfordringer, så smøg ærmerne op og grib udfordringen.

Fra 6 år.


Bestil


Jeg er, jeg gør
Sjovt mimespil for hele familien.

1 spilleplade, 1 spinner, 100 kort, 2 terninger, 6 brikker og 1 timeglas.

Bestil


Jeopardy junior
Kan du holde hovedet koldt og være hurtig på knapperne, er Junior Jeopardy spillet for dig.

Bestil


Jeu de L´oie
Klassisk brætspil med terninger , hvor det gælder om først at nå frem til felt 63. Undervejs skal man undgå faldende sten, forbi edderkoppespindet, gøre brug af fugleflugten og ikke mindst afvente hvad der sker ved valnødden.

Bestil


Jungle logic
Sjovt spil for en person, hvor det gælder om at få opgaven på kortet til at gå op. Hjernevrid- spillet fra Djeco er en slags sudoku, hvor man skal lægge dyr i rækkerne. En god måde hvor barnet i fordybelse og koncentration, bliver udfordret.

Bestil


Junior Scrabble
1 spilleplade, 84 brikker, 35 jetoner

Bestil


Kakerlaken salat
I højt tempo smider spillerne efter tur deres grøntsagskort og tilbereder en farverig salat. Vinderen er den der både skelner bedst mellem sandhed og (nød-)løgne og selv undgår at lave for mange fejl.
120 kort

Bestil


Kalaha
Spil for 2 spillere.

72 brikker

Bestil


Kaos på børneværelset
Typist, børneværelset er helt rodet igen! Nu er det lille Chaoty der skal igang med oprydningen. Hvem har det største overblik og hurtigst til at spotte de rigtige ting.


Alle de runde brikker lægges med billedsiden nedad og den lille træfigur Chaoty står i midten af alle brikkerne og forsøger at have det store overblik.

Hver spiller skiftes til at vende en brik, fremkommer der to ens symboler når man vender en ny brik, gælder det om at være hurtig, sige Chaoty og tage den lille træfigur og sige navnet på de to ens symboler, der er spottet. Man må ikke sige Chaoty, uden at have spottet to ens... Den med flest stik vinder spillet.

Sjovt spil hvor det gælder om at have overblik og være hurtig også for de mindste.


Bestil


Karuba Junior
I junior-udgaven af Karuba skal man, ligesom i det oprindelige spil, finde vej til skattene inde i junglen. Men i Karuba Junior samarbejder man om sagen. Spillerne skiftes til at trække en brik fra bunken og lægge den på en plads i den jungle I er ved at bygge op. I skal have heldet med jer, hvis I skal nå at finde de tre skatte som junglen gemmer, inden piratskibene dukker op eller tigrene spiser jer!

Utroligt enkelt og spændende spil for mindste små bræt spillere.


Bestil


Kast, leg og lær
1 måtte, 4 risposer og 1 aktivitetsguide.

Bestil


Katamino
Et spil som hele tiden forandres. Det giver god hjernegymnastik og udvikler observationsevnerne.

Bestil


Katudi 1
Ord- og observationsspil.
12 spilleplader, 42 kort

Bestil


Kids from Catan
Børnenes vogne kører rundt og samler materialer fra naturen til at bygge huse af.

Hej, jeg hedder Sven, og det her er mine venner, Bjørn og Inga. Vi er lige kommet her til øen Catan for et par dage siden. Og nu hjælper vi vores forældre med at bygge store, solide huse af træ og mursten.
Vi kører ud og henter træ, mursten og korn med vores små vogne.
Men det varer et godt stykke tid! Eller - hvad siger I til at hjælpe til? Så gør vi det hurtigere, og vi får det helt sikkert sjovt sammen!

Når man har indsamlet tre forskellige materialer (træ, mursten og korn), må man bygge et af sine huse - og stille det på pladsen midt i landsbyen.
Den spiller, der først får bygget alle sine huse og rådhuset, har vundet.
Spillebrikkerne er flotte træfigurer, der også giver børnene lyst til at lege og bygge uden spillereglerne.


Bestil


Kiekoi
4 eventyrer krydser havet, ørkenen og savannen i jagten på diamanten. For at komme frem, må de være de hurtigste til i posen at finde de dyr, som de ser på kortet der er trukket op fra bunken. Føl og gæt!

1 spilleplade, 4 figurer, 3 poser, 30 kort, 30 dyr, 1 terning, 1 timeglas.

Bestil


Kina skak
1 spilleplade i træ, 60 brikker

Bestil


Kroket
4 køller, 4 kugler, 2 pinde (startpind og vendepind), 10 buer, spilleregler.

Bestil


Kyro 5
Spillet gælder om at blive den første til at få 5 pyramider på række. Det kan være vandret, lodret eller diagonalt.

Stimulerer og udvikler strategisk tænkning

Bestil


La Boca
La Boca er et lynhurtigt samarbejdspil for hele familien!
I skiftende hold forsøger to spillere med klodser at genskabe en skyline ud fra et billede - men hver spiller kan kun se resultatet fra sin egen side af bordet, så det er nødvendigt at koordinere indsatsen med sin makker i kampen mod uret.
Jo hurtigere byggeriet står færdigt, jo flere point får holdet.

Så er det næste holds tur, og en ny opgave skal løses.
Spilleren med flest point til sidst, kan klatre til tops i La Boca og kalde sig vinder!
Bestil


Lav et par
16 træ brikker der danner
8 billedpar

Bestil


Lego creator - Hvem bygger først
Terningspil for 2-4 deltagere

Bestil


Les bonnes amnieres a lécole
Brætspil om god opførsel i skolen og respekt for skolens regler. Opmuntrer til samtale mellem børnene. Hvert billede af en forkert handling har et modsvarende kort med den korrekte handling. Spillebræt, terning, 20 smileys, 4 spillebrikker og 24 spillekort.

Bestil


Ligretto
Ligretto er et perfekt spil til en hurtig omgang her og nu.
Alle spiller samtidig, der er ingen ventetid, og ingen kan nå at kede sig! Alle spillere kan bygge videre på en hvilken som helst bunke ude på bordet (fra 1-10), blot man følger farvekoden, og kortet man smider er én højere, end kortet man bygger videre på.
160 kort, 1 vejledning

Bestil


Lille Storm i tøjskabet
dette spil skal LilleStorm have tøj på. Spillet giver børnene en mulighed for at snakke om hvilken slags tøj, de skal tage på, når det f.eks er vinter, sommer osv.
De mindste børn får et stort udbytte af at kunne genkende deres hverdag i disse sjove begynderspil.
Spillet får børnene til at føle, de er på "hjemmebane" og de føler sig forstået, samtidig med at de kan sætte ord på deres dagligdag. Spillet åbner for en dialog med den voksne om f.eks, selv at tage tøj på.

Fra 2 ½ år.
Spilletid ca.10 min.Bestil


Lille Storm laver madpakker
Sjov begynderspil for de mindste. Hjælp LilleStorm med at lave sin madpakke og læg til sidst låget på madkassen.
Spillets formål:
At træne børns begyndende spilforståelse i et sjovt og hyggeligt samvær. Endvidere stimulere spillet børnenes genkendelsesevne, begrebsforståelse og ikke mindst deres sprogforståelse

For 2 - 6 spillere.Fra 2,5 år og opefter.

Spilletid: ca. 10 min.Bestil


Lille Storm på badeværelset.
Hjælp LilleStorm med at børste tænder. sidde på potte, gå i bad, sidde på toilet og børste hår.

Spillets formål:
At træne børns begyndende spilforståelse i et sjovt og hyggeligt samvær. Endvidere stimulere spillet børnenes genkendelsesevne, begrebsforståelse og ikke mindst deres sprogforståelse.

For 2 - 5 spillere.Fra 2,5 år og opefter.

Spilletid: ca. 10 min.Bestil


Lille Storm på tur
Tag med LilleStorm på tur til stranden, skoven, byen, parken, legepladsen, haven og find til sidst madkurven frem.
For 2 - 6 spillere. Fra 2 ½ år

Spilletid: Ca. 10 min.Bestil


Lille Storm siger godnat
LilleStorm skal i seng, men først skal han lige en masse hyggelige ting
LilleStorm siger godnat er et spil, der er udviklet for at sætte fokus på den gode "putte"-oplevelse. Spillet giver børn og voksne en mulighed for at sætte ord på deres egne "ritualer", inden de går til ro.
De mindste børn får et stort udbytte af at kunne genkende deres hverdag i disse sjove begynderspil.
Spillet får børnene til at føle, de er på "hjemmebane" og de føler sig forstået, samtidig med at de kan sætte ord på deres dagligdag.
Fra 2 ½ år.
Spilletid ca.10 min.


Bestil


Lille Storm til fest


Tag med Lillestorm til fødselsdag, barnedåb, byllup, juleaften og Nytårsaften.Spillets formål:

At træne børns begyndende spilforståelse i et sjovt og hyggeligt samvær. Endvidere stimulerer spillet børnenes genkendelsesevne, begrebsforståelse og ikke mindst deres sprogforståelse.
Bestil


LilleStorm leger gemmeleg
I LilleStorm leger gemmeleg, sættes fokus på barnets forståelse af forholdsord: ovenpå, under, i, ved siden af, foran og bagved.

5 plader, 20 brikker, 1 vejledning.

Bestil


Little bird big hunger
Spil med 4 små sultne kyllinger, der skal fodres.

16 firkantede brikker, 20 runde brikker, 1 terning

Bestil


Little red riding hood
Spillet "Den lille Rødhætte" fra SmartGames er et fantastisk logisk spil for før-skole børn, med et genkendeligt tema. Spillet handler om at hjælpe Rødhætte med at finde vej til bedstemors hus - Men vær nu endelig opmærksom, så ulven ikke kommer først. Spillet er en perfekt hjernevrider for mindre børn. Spillet indeholder spilleplade, 5 puslebrikker med veje og blomster, 2 figurer, 3 træer, 1 hus samt en bog med 48 udfordringer (24 uden ulven og 24 med ulven) og en billedbog med historien.

Bestil


Lomera
En lotto, hukommelse og gætte spil for 2 - 4 spillere, der er designet til at stimulere og udvikle mange færdigheder, herunder visuel perception, forening, ordforråd og logisk sortering.

Bestil


Lotto Primo
Lottospil.

3 plader, 12 brikker

Bestil


Lotto-hjemmet
Lotto spil for de yngste.
5 plader, 30 brikker

Bestil


Love letter
Kortspil, hvor formålet er at få sine kærlighedsbreve op til prinsessen, mens man holder de andre bejlere væk Regelsæt tekstet på engelsk

Bestil


Ludo
Ludo spil i træ.
1 æske, 16 spillebrikker, 2 terninger

Bestil


Ludo i skum
Et anderledes ludo spil.

Fra 4 år.
For 2-4 spillere

Bestil


Ludonimo
Terningspil.
15 klodser, 6 dyr, 1 dyreterning og 1 farveterning

Bestil


Lær at stave
Sæt bogstaver og stavelser sammen og lær at stave de
små ord vha. de finurlige tegninger fra Hr. Skægs univers.
Store kraftige pappuslebrikker samler sjove, små ord.
Indeholder 29 pappuslespil, 13 x 13 cm:
Et puslespil for hvert bogstav i alfabetet

Bestil


M.I.G. quiz-spil
M.I.G. QUIZ spil. er et quiz-spil, med den unikke fordel, at det kan medbringes og spilles overalt. Ingen spilleplade for terningerne slås direkte i æskens låg.

Spillet er perfekt at spille på rejser, i lufthavnen, i bilen, i campingvognen og på færgen og en perfekt måde at afkorte ventetiden på.

Med 1560 aktuelle og udfordrende spørgsmål dyster spillerne om, hvem der bliver MIG-mester!


Bestil


Magi labyrinten
Pas på hovedet! Måske er der pludselig en væg, i den magiske labyrint. Lad troldmandens lærling, udforske labyrinten og løs de spændende opgaver på vejen. De magiske symboler skal findes.

Med magi lukkes de åbne stier og skjulte tunneller kommer frem.

Får du først indsamlet 5 magiske symboler, er du vinderen!

Bestil


Magnetspiel - Minimonster
Magneterne sættes direkte fast på æsken (evt. med baggrundsbilleder), hvilket også gør det sjovt og nemt at tage spillet med sig.

Bestil


Mastermind
Det klassiske spil for kodeknækkere.

Bestil


Match Madness
Spillerne konkurrerer om at være den hurtigste til at
samlet fem blokke, så de matcher mønstret på et kort.
Den, der kommer først, tager kortet - og et nyt kapløb
begynder.

20 blokke, 60 kort

Bestil


Math marks the spot
1 spilleplade i vinyl, 3 store terninger, 28 brikker

Bestil


Memo
Træspil med 48 brikker

Bestil


Memo.Køretøjer
6 måder at spille på; Memo, Bang, Rappe fingre, Huset, Trio og Fire på række

Bestil


MemoKado
Kortspillet består af 12 gavekort, 12 pakkekort
samt 12 talkort.

For at vinde gaverne, skal du bruge din hukommelse
og huske, hvilken gave der ligger i hvilken pakke....
hvad er der i pakke nr. 2? Kugler!

36 kort, 1 kort med vejledning

Bestil


Mental blox
Læs, lyt og byg! Udfordrende spil til træning af den logiske sans, til øvelse i kritisk og strategisk tænkning – den rene hjernegymnastik.

Æsken indeholder 20 klodser i forskellige farver og former og 40 byggeopgaver til forskellige visuelle, sproglige, manuelle og kognitive aktiviteter.


Bestil


Millys Lernzoo
Spil for de mindste, hvor Milly har masser at lave i lære/lege zoo'enBestil


MimiQ
I dette super sjove kortspil, skal du med dit ansigt bede om de andre deltagers kort, har de ikke kortet - så rækker de tunge af dig.

33 MimiQ kort, 1 kort med vejledning

Bestil


Min første safari
Målet er at krydse savannen for at nå lejren. Spillet kan spilles på 2 måder. Farvesafari - hvis den lange farve-terning viser grøn, så flyttes til næste grønne felt osv. Dyresafari - kast terningen og flyt det antal felter, som terningens øjne viser. 2-4 spillere

Bestil


Min første vildkatten
Spillet handler om at man vender et billedkort, og hurtigst muligt skal finde motivet på spillepladen. Dette kræver både overblik og koncentration.
Den spiller, der får flest billedkort, vinder spillet.
Brikkerne er egnet til mindre børn, og er fremstillet i en god og kraftigt kvalitet.
Bestil


Minimi
Sjovt terningsspil, hvor det gælder om at matche 4 sommerfugle i ens have, for at kunne vinde. Hver deltager, får en spilleplade som have, og ved hjælp af terning som angiver farvekombination på sommerfugle, handler det nu om at få sommerfugle i egen have, i den rette farvekombination. Til at forhindre dette, er der et kattemotiv på terningen, som hvis man slå dette, giver adgang til at nappe sommerfugle fra de andres haver. Indeholder 4 haver, 28 sommerfugle og 2 terninger. Antal deltagere:2-4

Bestil


Mini-Mig
Perfekt underholdning for hele familie med sjove, aktuelle og underholdende spørgsmål. Det unikke er, at man kan tage quiz-spillet med overalt; i campingvognen, teltet, bilen, på stranden eller bare derhjemme. DCU´s Mini-MIG er både lærerigt og sjovt. Og en god of spændende måde at fordrive tiden på

Bestil


Monopoly
Monopoly er det klassiske spil om ejendomshandel - her i en mini udgave du kan tage med dig overalt.


Bestil


Monopoly junior
Spil, hvor det går ud på at opføre billetboder og opkræve entre. Når en spiller ikke har flere penge slutter spillet og spilleren med de fleste penge har vundet.

1 bræt, 25 chancekort, 48 billetboder i plast, 1 terning og 4 biler.

Bestil


Monopoly. Disney
Specialudgave af det kendte Monopoly spil.

Bestil


Monza
Spil med racerbiler

Bestil


Mosquito
Spil hvor det gælder om at være hurtigst.

48 kort, 7 figurer, 25 mariehøne brikker, 1 vejledning

Bestil


My very first games - first orchard
HABAs klassiker "frugthaven" der findes i flere størrelser men dette spil er til de mindste - Et samarbejdsspil for 1-4 deltagere. Reglerne er tilpasset alderen, og spillematerialet er specielt designet til børnenes små hænder. De søde trædele er nemme at gribe og kan også bruges til fri leg samt at de understøtter barnets motoriske udvikling.Bestil


North Pole Camouflage
Et simpelt men udfordrende spil hvor de seks transparente brikker skal placeres på spillepladen, så de passer sammen - samtidig med at dyrene bliver placeret i deres rette element. Isbjørne på isflager, fisk og spækhugger i vandet - og ingen dyr oven på eskimoen. Alle udfordringer er på særskilte kort, som let lægges på spillepladen som underlag. Der medfølger 48 forskellige udfordringer

Bestil


Olsen
Det klassiske kortspil for børn og voksne, hvor det gælder om at komme først af med alle sine kort.

53 kort, spilleregler

Bestil


Ordet fanger
Har du nogensinde tænkt på, at vores hjerner er fyldt med al mulig tilfældig information? Navne på vaskemidler, popsange, sportshold .. Listen er lang! Normalt er det let at komme med et eksempel på en hunderace, en rodfrugt eller en figur fra et eventyr. Men bare vent! Du vil opdage, at din hjerne opfører sig anderledes, når den er under tidspres!
3 x 72 kort, 3 x 6 jokere, 1 vejledning

Bestil


Othello
Brætspil m. 64 brikker

Bestil


Othello junior
Strategispil. Taktikken er at forsøge at lukke en eller flere af modspillerens brikker inde, så man kan vende hele rækken til sin egen farve.
1 spilleplade, 36 brikker

Bestil


Outfoxed
Nogen har snuppet Mrs. Plumperts tærte! Nu er det jeres opgaver at opklare hvem.

Bevæg jer rundt på brættet og saml spor sammen som I scanner i bevisscanneren. Samarbejd og udeluk mistænkte for at finde den skyldige inden I løber tør for tid.

Fremragende deduktions- og samarbejdsspil for de helt små.

Bestil


Paddys memo
Memory spil med 16 brikker

Bestil


Partners
Et strategisk spil, hvor det gælder om at være det par, der først får deres brikker i mål.
Spillets udfald afgøres i høj grad af, hvor gode de 2 partnere er, til at spille sammen.

1 spilleplade, 56 kort, 16 brikker

Bestil


Pas på krokodillen
Festlig måtte hvor selv de yngste elever kan arbejde med at lære dyr, farver, former og numre.
Eleverne hopper rundt på åen efter det, terningerne viser, men lander terningen på den farlige krokodille, så er det tilbage til start.

Måtte i vinyl 250x75 cm, 1 vinylterninger med farver, 1 med geometriske former og 40 spillebrikker med 4 forskellige dyr.


Bestil


Piccolo
Spil med 56 kuffertkort, 1 hotelklokke og en vejledning.

For 2-6 spillere

Bestil


Pictureka
Find det hurtigt! Find det først! Pictureka er en spændende og vanedannende jagt på billeder. Du skal finde tingene først eller hurtigst for at blive Pictureka-mester. Et sjovt spil for hele familien, hvor de 6-årige sagtens kan spille med større børn eller voksne!

For 2-4 spillere/hold.
Fra 8 år.Bestil


Piraten Pitt
Et spændende hukommelsesspil. 1 spilleplade, 4 matroser, 4 skattekister, 1 Pirat Pitt, 20 ædelstene og 1 specialterning

Bestil


Pirater
Samme slags spil som Safari.

1 æske, 4 brikker og 1 bog med opgaver

Bestil


Porte cartes
Funktionel og effektiv kortholder, som hjælper børn med at holde styr på kortene, når der spilles. Holderen er udformet som et kattehoved med klemmefunktion, hvilket gør det nemt for mindre børn at deltage aktivt i kortspil

Bestil


Prinsessen på ærten
Spillet er inspireret af H C Andersens eventyr Prinsessen på ærten. Er prinsessen en ægte prinsesse? Spillerne stabler puder, tæpper, og madrasser til "sengetesten". Helt underst ligger der naturligvis; en ært! Et vaklevornt stabelspil i to varianter. Spillet kan spilles af mellem 2 - 4 spillere i alderen 3 til 12 år. Som de fleste børnespil er spillene ganske kort, og kan derfor spilles flere gange i træk.


Bestil


Q-bitz Jr
Q-Bitz er en sjov måde at lege med mønstergenkendelse, visualisering, rumlig intelligens og problemløsning for børn.

Meget lig det klassiske spil Rappe Fingre, vendes der her et kort med et mønster på, som skal genskabes af spillerne. Hver spiller får et sæt klodser med forskellige former på hver side. Disse skal så sammensættes til mønsteret på kortet. Kan spilles både selv eller mod op til tre modstandere.


Bestil


Qube Jorgen rundt
Spørgsmålsspil der sætter dine og dine venners kundskaber på prøve.

Cirka 160 spørgsmålskort

Bestil


Qube. Familieduellen
Hvad hedder verdens mindste pattedyr og hvor meget vejede de allerførste mobiltelefoner?
Spørgsmålene er mange og varierede i familieduellen, der spænder over temaer som f.eks. sport, underholdning, rejser, teknik samt dyr og natur.
Cirka 190 spørgsmålskort - 2 kort med regler

Bestil


Quips
Terningspil der øver farver og antalsforståelse.

Bestil


Quizmysteriet
I Quizmysteriet skal hele familien bruge både snilde og paratviden til at opklare et mystisk tyveri, som en kendt person står bag 2-4 spiller

Bestil


Ramasjang
2 til 4 spillere fra 6 år
Eventyrspil, hvor du skal være hurtig, smart og undgå at blive spist!

DR Ramasjang er landet, hvor børnene kan møde alle de kendte figurer som f.eks. Bruno og Monster, og er på kort tid blevet Danmarks største børnekanal og dermed børnenes foretrukne.

Ramasjang er aldrig stillestående eller kedelig. Præcis det samme gælder for det nye Ramasjang spil. I Ramasjang Spillet kommer du på eventyr i landet Ramasjang og hjælper landets beboere med at finde ting fra de kendte programmer, alt imens du suser gennem hemmelige portaler.

Indholder 1 spilleplade, 4 stk. spillerbrikker, 4 stk. spilleplader, 52 stk. spillebrikker, 21 stk. chancekort, 2 stk. monster, 1 stk. flag, stofpose, terning og spilleregler.

Bestil


Rasmus Klump sjov på dybt vand
Det kendte SmartGames Hide & Seek i en nem børne udgave. Rasmus Klump og vennerne er på dykker eventyr, hvor de ser fisk, koraller - og skattekister.

Placer de fire sjove brikker i de fire felter så det kun er de personer i udfordringsbogen, der er synlige. De andre skal være skjult bag brikkerne.

Fantastisk spil, tro mod SmartGames værdierne, tro mod den sjove leg og tro mod lærende leg - og så til de aller mindste


Bestil


Regneværksted
4 talbokse,30 kort, 60 dyrebrikker, 130 plasticbrikker.

Begrebsspil, former, farver, kombination, spil


Bestil


Ridderspillet
Spil med 13 pinde i træ

Bestil


Roadblock
Biljagten er startet: bloker alle flugtveje, lad ikke biltyven slippe fra dig.
Tænk logisk – kan du visualisere alle bilernes placeringer?

1 spilleramme, 11 brikker, 1 vejledning

Bestil


Robot face race
Find det rigtige robotansigt først. En skør opfinder har lavet en masse robotkroppe, og spillerne skal finde det rigtige hoved. Ryst Robot Randomizeren, se den rigtige farvesammensætning og find hovedet først! Den, der først har fundet 5, vinder!

1 spilleplade, 20 robot brikker,1 robotblander og 1 vejledning

Bestil


Rummikub, travel
Familiespil hvor det gælder om at have overblik og kombinationsevne. Spilleren som først får lagt alle sine nummererede brikker i rækkefølge eller i grupper vinder

Bestil


Rush hour - junior
16 biler, 43 kort

Bestil


Safari.
Enkelt men genialt udtænkt spil. Læg de fire puslebrikker på spillepladen, så kun udfordringens dyr kan ses. Fire puslebrikker, med masse mulige kombinationer. men kun en korrekt løsning pr, udfordring. Enestående spil der udfordrer alle.
unge som gamle. Kompakt og holdbart spil, kan tages med overalt i bil,fly,båd og sommerhus.
Alder: 7-99 år

Bestil


Sardines


Et sjovt observationsspil, hvor det gælder om, at være den først til at komme af med sine kort. Et af de store sardinkort vendes, hvorefter alle deltager i 5 sek. Får lov at se på kortet. Herefter vendes bagsiden opad igen, og spillerne må nu samle deres kortbunke op, og se om de kan huske, hvilke sardiner de netop så. Disse kort lægges på bordet, og når alle har lagt, vendes det store sardinkort igen, og der kontrolleres, om man har husket korrekt. Har man lagt et forkert kort, skal man tage kortet op igen, samt have et kort mere op som straf.

40 sardinkort, 10 sardindåsekort, 1 kort med vejledning.
Bestil


Scotland Yard
Forenklet junior-udgave af det klassiske spil Scotland Yard, hvor selv små detektiver kan være med.

Gang på gang smutter den berømte forbryder, Mister X, fra Scotland Yard's kriminalbetjente, som jagter ham tværs igennem London, hvor det er de kan rejse med taxi, bus og undergrundstogene for hurtigt at komme frem. Alle detektiverne arbejder sammen for at fange Mister X (der med fordel kan være en af de voksne).

Bestil


Sequence for kids
Spil et kort fra din hånd, placer en brik på det matchende dyr og skab en række på fire. Det klassiske spil Squence, i en lettilgængelig børne udgave for de mindste.

For 2-4 spillere

Bestil


Serpina
Dominospil med 16 brikker

Bestil


Sigurds Danmarkshistorie på spil

Sigurds danmarkshistorie på spil er et underholdende spil for hele familien, baseret på Sigurd Barretts bog Sigurd fortæller danmarkshistorie.

Historien er gået agurk, og det er op til jer – spillerne – at rydde op i rodet! I rollen som nogle af danmarkshistoriens største personligheder skal I rejse land og rige rundt for at samle stykker af historien.

Undervejs skal I svare på spørgsmål, løse opgaver, kæmpe mod invaderende magter, gå på kro og meget andet, alt sammen i Sigurds fantastiske udgave af danmarkshistorien!

Spillet er for alle i familien fra 5 år og kan spilles af 2-6 personer. Et spil tager 40-80 minutter.

Bestil


Sjov med bogstaver
Lær at genkende bogstaverne i alfabetet og øv dig i at læse sammen med Rasmus KLump og hans venner.

4 spilleplader, 50 brikker, 4 spillebrikker, 1 terning.

Bestil


Skyggemagi
En gang om året samles magiske væsner i skoven og holder en stor magisk fest. Som sædvanlig danser de magiske danse rundt om bålet, så alle kan se deres skygger. Den der kan genkende skyggerne og huske hvilke magiske væsner, der ikke er med ved bålet er vinderen af denne magiske gådespil.

Bestil


Skæg med bogstaver - spillet
Det er skæg at lære med HR. Skæg. I dette nye spil for førskolebørn lærer de små at huske og kende forskel på bogstaverne. Børnene lærer også hvordan bogstaverne lyder, og om begyndelsesbogstaver for visse ord.
Kast den kulørte terning og udfør opgaven, som terningen viser. For hver klaret opgave, vinder du en Skæg-brik til din bogstavplade.
Når alle brikkerne ligger ude hos spillerne, er spillet slut. Vinderen er den, der har flest Hr. Skæg brikker.

1 spilleplade, 2 terninger, 50 kort, 4 plader, 65 papbrikker

Bestil


Skæg og skøre briller
Skæg og Skøre Briller er et familiespil, hvor det gælder om vise de mest skøre sider af sig selv kombineret med spørgsmål, dueller og meget mere.

Spillerne bevæger sine brikker fra ”START” på den ene side af brillen på spillepladen til ”MÅL” på den anden side. Den der først når "Mål" feltet har naturligvis vundet.

Undervejs bliver spillerne stillet over for en række opgaver, som udfordrer både dine kreative, skøre, modige og intellektuelle færdigheder, så der garanteres masser af grin og sjove stunder

Skæg og Skøre briller er sjovt for både børn og voksne og chancen for at vinde er lige stor, hvad enten du er stor eller lille, ung eller gammel


Bestil


Slangespil i skum
1 skumplade i 9 dele, 6 bløde brikker.

Fra 4 år
For 2-6 spillere

Bestil


Smartcar
SmartCar er et træspil, der vokser sammen med barnets udvikling. Kan du samle en bil? Modellen er den samme, men bilens konstruktions plan bliver sværere og sværere!
Er din bil klar? Lad os tage en test kørsel! Glem ikke at have dine øjne på vejen.
Indhold: 48 udfordringer fra let til vanskeligt, løsninger, træbil understel, 4 kulørte træklodser.

Bestil


Snemanden
Et sjovt spil for 2-4 spillere. 1 spilleplade, 12 brikker

Bestil


Sokkematch
1 sokkemonster, 24 par sokker, 13 tøjklemmer.

2-6 spillere

Bestil


Sorting shapes cupcakes
Det gælder om at være den første spiller som får fyldt sit cupcake kort med alle de forskellige figurer.

Bestil


Spacepoker
Her gælder det om at få flest planetpointkort ved at danne den bedste kombination for hver omgang.

125 små kort m. planetpoint, 35 kort med rumfartøjer og 1 kort med vejledning.

Bestil


Speedy
En masse farvestrålende mus løber rundt på træbrikkerne.Hvem opdager først den hurtigste mus?
Spillet udvikler farvegenkendelse, opmærksomhed og reaktionsevne.
24 træbrikker.

Bestil


Spejle æg
Taktisk spil, hvor man tager eller afleverer æg.
For 2-4 spillere

Bestil


Spil og lær med Sebastians bogstavspil
ABC spil med 6 spilleplader, 92 kort, 3 lister med dyr, 1 terning.

Bestil


Spøgelsestrappen
Børnene har besluttet sig for at lave numre med det gamle tårnspøgelse, men spøgelset har gang i sine egne numre, og snart er der ingen der kan vide sig sikker på hvem der er hvem. Sjovt spil hvor opmærksomhed, og lidt lusk er vejen til sejr.


Bestil


Sudoku
1 plade, 36 brikker

Bestil


Sudoku junior
Spil med 1 plade, 5 markeringspenne, cirka 200 opgaver

Bestil


SuperMark kører tog
Supermark er 5 nye supersjove begynderkortspil, der kan spilles fra 4 og 5 år.

Endelig et kortspil udviklet til børn med få kort på hånden og flotte visuelle billeder, simple regler og med pædagogiske overvejelser og en æske, der holder.
Antal kort på hånden i Supermark-serien:
Superhelt, Postbud - med kun tre kort på hånden,
Købmand med 4 kort på hånden.
Kører tog med 5 kort på hånden
Bygger hus - her kan man få mange - men her er der et av mit finger kort, der gør at man er nød til at smide nogle af dem, løbende.
Bestil


Teddy Trio
3 bjørnekort, 27 kuffertkort, 1 farveterning

Bestil


Tempo sneglespil
Terningspil som øver farver i form af et væddeløb mellem 6 snegle i forskellige farver.
Fra 3 år.

Bestil


Ternet Ninja
Et familiespil for 2-4 personer.
Træn med Ternet Ninja. Adlyd hans ordrer hurtigt og præcist og ær den første, der scorer 5 kastestjerner.
1 spillebræt, 25 kastestjerner, 3 ninjatimeglas, 110 ninjakort

Bestil


Terning Alias : kast terningerne og gæt!
Denne version af Alias er en spændende variant af det originale spil. Ordene dannes af bogstaver på terningerne

Bestil


Terning Pyramide
Spil med 140 terninger.

Bestil


The kaleidoscope classic
Udfordrende og sjovt "mind game". Spil mod dig selv eller dine venner. Kan du løse forskellige opstillinger? Spilletid: 15 min. For 1-3 spillere Fra 6 år


Bestil


Three little piggies
Spillet "De tre små grise" fra SmartGames er et fantastisk logisk spil for før-skole børn, med et genkendeligt tema. Spillet handler om at vælge en udfordring og dernæst placere grisene og ulven på spillepladen så de matcher udfordringer. Placer så efterfølgende de øvrige brikker så grisene enten kan lege udendørs når ulven ikke er der - eller indendørs hvis den er. Der er kun 1 løsning.

Spillet er en perfekt hjernevrider for mindre børn. Spillet indeholder spilleplade, 3 puslebrikker med huse, tre grise, en ulv samt en bog med 48 udfordringer (24 uden ulven og 24 med ulven) og en billedbog med historien.


Bestil


Tick tack bumm! Junior
Begrebsspil.
55 kort, 1 bombe

Bestil


Ticket to ride. Nordic countries.
Tag med Ticket to Ride på et nordisk eventyr igennem Danmark, Finland, Norge og Sveriges store nordiske byer København, Oslo, Helsinki og Stockholm.

Besøg Norges smukke fjorde og imponerende bjerglandskaber langs strækninggen ved elven Rauma.
Mærk den salte luft fra det Baltiske Hav i de travle, svenske havne.
Oplev det smukke danske landskab, hvor vikingerne engang havde hjemme.Tag toget til Finland og kryds Den Arktiske cirkel til midnatssolens land.

Ticket to Ride Nordic Countries er næste afsnit i den storsælgende togeventyr. Spillerne samler forskellige typer togkort, så de kan etablere togruter, indsætte færger eller bygge tunneller, for på den måde at forbinde byerne i De Nordiske Lande. Ticket to Ride Nordic countries er beregnet til 2 eller 3 spillere.

Bestil


Ticket to ride.USA
Et utrolig enkelt og sjovt spil, hvor det gælder om at bygge jernbaneruter i USA. Spillet kan læres på 3 minuter, samtidig med at det udfordrer strategisk og taktisk.

Spillerne samler forskellige togkort som matcher i farve med ruterne på brættet. Har man samlet nok kort i samme farve, kan de afleveres og spilleren må derefter placere sine togvogne på ruten. Jo længere ruter desto flere point kan de indsamle. Spillerne forsøger at lave ruter, der matcher deres hemmelige "billetkort", som giver point i slutningen af spillet.


Ticket to Ride er et utrolig populært familiespil. Reglerne er simple, men spillet byder stadig på mange interesante valg og overvejelser.


Bestil


Ticket to ride-first journey
Ticket to Ride – First Journey er det mindste familiemedlem i Ticket to Ride-serien. Endelig kan hele familien samles om det populære togspil Ticket to Ride. Børn fra ca. 6 år kan være Saml togvognskort i de rigtige farver, og vær den første spiller til at færdiggøre 6 billetter med dine farvede togvogne.

Bestil


Torreta
Dette spil fremmer farvegenkendelse, træner opfattelses evnen af forholdet mellem størrelse og tykkelse og forbedrer de motoriske færdigheder.

25 træbrikker, 1 terning med farver, 1 terning med prikker

Bestil


Traffic Control Airport

I denne udgave skal de seks brikker med fly placeres, så de passer i himlen på radar billedet, fly ruterne eller start og landingsbanerne. En stor styrke ved spillet er at udfordringskortene er så forskellige, at det næsten føles som et nyt spil hver gang man skifter udfordringstype. Der medfølger 48 forskellige udfordringer, på forskellige niveauer så alle kan være med.


Bestil


Traffico
Terningspil som lærer børn at færdes sikkert i trafikken. Gennem spillet trænes de vigtigste færdselsregler, vejskilte samt lyskurvens betydning. For 4 spillere

1 plade, 4 figurer, 2 terninger, 12 kort

Bestil


Trafikmemo
48 brikker
Trafik memory spil
i kasse 20x20x2 cm

Bestil


Trivial pursuit
Den populære familieudgave af spillet.

Bestil


Trivial pursuit for børn
Det populære spil - denne udgave for børn

Bestil


Twister
Spillet, som slår knuder på dig!!

Bestil


Tænke Storm
Et spil, der stimulerer din logiske sans, taktiske evne, fornemmelse for form og farve - samt din evne til at konstruere figurer.
Spilletid: ca. 15 min - kan varieres efter eget ønske

Bestil


Ubongo
Ubongo udnævntes til Årets familiespil i 2009. Et udfordrende puslespil med tre eller 4 brikker i forskellige former. Den spiller som først løser det hjernevridende puslespil vinder juveler. Når spillet er slut, vinder den spiller som har flest juveler i samme farve. For 2-4 spiller.

1 spilleplade, 36 plader, 1 timeglas, 1 specialterning, 4 brikker, 72 ædelstene, 1 vejledning

Bestil


Uno junior
Du får alt det sjove ved det originale UNO, bare med enklere regler. I UNO Junior kappes I om at komme af med alle jeres kort ved at matche tal, farver eller dyr.

Bestil


Vilde hav
I dette økologiske, sjove og udfordrende balancespil skal skibet lastes med værdifulde skatte, samtidigt med at bølgerne bevæger skibet op, ned og sidelæns. Deltagerne skal skiftevis slå med terningen og placere en skat på skibets dæk, men pas på - skibet kan hurtigt tippe og lasten gå tabt

Bestil


Vildkatten
Et familiespil hvor det gælder om at være hurtigst til at finde de utallige billeder.
For 2-6 spillere.

Bestil


Villads fra Valby Lær om bogstaver og ord
Dette spil lærer børnene bogstaverne og at danne enkle ord på spillepladerne.

8 dobbeltsidede spilleplader, 99 bogstavbrikker, 1 stofpose

Bestil


Woolfy
Spillet er et spil om samarbejde. Spillerne arbejder sammen om at bygge et murstenshus for at bringe de 3 små grise i sikkerhed her, før ulven fanger dem og putter dem i den store gryde.

Et spil for 2 til 4 spillere

! spilleplade, 3 grisebrikker, 1 ulvebrik, 1 gryde, 3 terninger, 4 husdele, 1 holder, 1 vejledningBestil


Zooloretto
Hvem drømmer ikke om at eje sin helt egen zoologiske have?

Nu kan din drøm blive til virkelighed med dette spil. Den store åbning er lige om hjørnet og du skal få fyldt din zoo op med så mange spændende dyr som overhovedet muligt.

Men tænk dig godt om og få placeret de nye dyr et godt sted. Det gælder jo om at skille sig ud i forhold til de andres zoo!

Har du ikke plads i indhegningerne, må du placere dyrene i den overfyldte stald.

Denne udgave af spillet indeholder en ny dyreart: Løverne.


Bestil


Æselspillet
Et sjovt og enkelt kortspil for børn i alle aldre. Overser man en mulighed for at komme af med et kort, får man æselkortet og bliver kaldt "æsel". Den, der først kommer af med alle sine kort, har vundet

Bestil