Animal match
Puslespil med kæle,- bonde- og vilde dyr.

Bestil


Av goddav
Fingerlege, remser og rim - aktiviteter til musisk og sproglig udvikling.

Bestil


Big mack
Talebøffen harr 4 farvede låg, så du selv kan skifte mellem: rød, grøn, gul og blå samt plastiklåg til at komme over, så du kan ilægge symbol eller lign. Nu 2 minutters taletid.
Talebøffen kan bruges :
• Af alle som skal lære at bruge kontakter
• Til at begynde at udvikle et kommunikationssystem
• Til at få opmærksomhed
• I alle situationer, hvor der er behov for et enkelt talehjælpemiddel
• Til at kombinere tale med handling

Bestil


Big Red Switch
Hjælpemiddel til bl.a. data, indlæring, leg og træning.

Vejledning med dansk tekst.

Derudover findes der også

rund Kom I Kapp kontakt - 380 420 9610

Bestil


Billedbogen
E-bog. Det er ikke en fortælling i sig selv, men består i stedet af en række billeder, der understøttes med lyde.
Primært til børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser.

Bestil


Bogstøtte
Bogstøtte i træ.
Slået op måler bogstøtten 34x19x21,5 cm

Bestil


Bold pumpe
1 pumpe, 1 nålnippel og 1 slange

Bestil


Bondegårdsdyr
Bondegårdsdyr og husdyr. 22 stk

Bestil


Bussi rejseoplevelser
Mini Løk.

12 brikker, 1 bog

Bestil


Børn læser og skriver - specialpædagogiske perspek
Alle børn har ret til specialpædagogisk støtte. Det er specielt vigtigt i de tidlige skoleår, når børnene står på de første trin af skriftsprogsudviklingen og -læringen. De skal udvikle færdigheder, som bliver vigtige værktøjer til indhentning af viden om verden såvel som til læsning og skrivning for fornøjelsens skyld. Færdigheder, som børnene kommer til at anvende og videreudvikle livet igennem, både som unge og voksne.

Denne bog handler om de børn, der af en eller anden grund ikke har held med sig i den første skrive- og læseudvikling – de børn, der taber pusten og dermed tiltroen til deres evne til at lære.


Bestil


Børn med medfødt døvblindhed og Cochlear implant.
tekst: Inge Mogensen ; illustrationer: Thorkild Jørgensen. - Aalborg : Materialecentret : i samarbejde med Videnscenter for Døvblindfødte, 2008. - 32 sider : ill. i farver

Bestil


Det styrer for vildt...
Familievejlederen Lola Jensen videregiver sine erfaringer omkring opdragelse af børn og om børns værdigrundlag, samt tip til lærerstuderende om hvordan de kan støtte det enkelte barn og dets forældre Foredrag af: Lola Jensen

Bestil


Dinosaurer
Dinosaurer- og flyveøglesæt, bestående af 12 stk.
Flyv tilbage til en for længst svunden tid og løb om kap med øgler og dinosaurer


Bestil


En håndsrækning til familien Danmark 1
En håndsrækning til "familien Danmark" [film (dvd)] : den grundlæggende værdisætning. - [Holbæk] : L.J. Press, 1996.

Bestil


Et anderledes barn
Filmen "Et anderledes barn" handler om to familier og deres liv med et familiemedlem med en børnepsykiatrisk sygdom. I den ene familie følger vi Tobias, en 10-årig dreng, som har fået stillet diagnosen ADHD. August på 11 år er den anden dreng, vi møder i filmen. August lider af Aspergers Syndrom. For at illustrere ADHD og Aspergers Syndrom ud fra en mere personlig vinkel har vi valgt at tage udgangspunkt i Tobias og August' daglige liv.

Filmen kan være medvirkende til øget viden om og forståelse for de vanskeligheder, som børn med ADHD eller Aspergers Syndrom har, og hvorledes disse vanskeligheder også spiller ind i forhold til den øvrige families hverdag.

Filmen henvender sig til forældre, lærere, psykologer og andre, som ønsker at opnå et større kendskab til ADHD og Aspergers Syndrom. Også lidt større børn eller unge vil kunne få meget ud af at se filmen


Bestil


Feelings blob cards

Blob-kort er en serie forestillingsbilleder, som kan fremme diskussioner og refleksioner omkring følelser og relationer i både små og store grupper. Blob-kortene er tænkt anvendt på 3.-6. klassetrin, men de kan bruges til alle aldre.

Blob-kortene træner grundlæggende de 6 basale følelser: glæde, sorg, vrede, overraskelse, frygt og afsky. Vi viser i høj grad disse følelser gennem samme former for kropssprog og ansigtsudtryk – uanset samfund og socialisering.

Æsken indeholder 48 kort med Blob-figurer, som med deres kropssprog viser hvilke følelser, den enkelte udtrykker. Blob-figurene er hverken drenge eller piger, unge eller gamle – de kan forestille hvem som helst. Blobberne illustrerer forskellige sider af ethvert menneskes følelsesregister

Bestil


Hipp
Programmet består af 6 forskellige "Tryk-og-se-hvad-der-sker" øvelser, det skaber interesse for det der sker på skærmen og træner opmærksomhed og forståelse af årsag-virkning. Der medfølger et værktøjsprogram, der giver brugeren mulighed for at overføre egne billeder, fotos og lyd

Bestil


Hit med cd´en
Knytter sig til bogen: Gitte Skyum Kjøge; Hit med lyden

Bestil


Hjernesmart pædagogik
Hvordan kan hjerneforskningen berige den pædagogiske erfaring og de metoder, som vi allerede har og bygger på? Og hvad kan vi med fordel vide om børns (og vores egne) hjerner, så vi kan gå lidt smartere til de hverdagssituationer, der nogle gange driller?

Disse spørgsmål bliver udforsket i Hjernesmart pædagogik, som på letforståelig vis omsætter hjerneforskning til praktisk pædagogik. Bogen giver en indføring i hjernens spilleregler for alle, der indgår i relationer med børn og unge i hverdagen, og den præsenterer samtidig en række konkrete værktøjer, sange og lege til at stimulere børns læring, empati, indre ro og selvkontrol og derved styrke deres hjerner.

Bestil


Hvad glor du på?
Dvd
Eddis, der er blind, Simone, der er dværg og Dicte, der er autist fortæller om det første møde med hinanden, om venskaber, familie, samfund- og skole - og om forskellen på at have et handicap og ikke have et.

Bestil


Hvad siger bogsteaverne?
Træningsmateriale til fri print.
3 forskellige typer opgaver til træning af bogstav- og ordgenkendelse, stavning og ordforståelse. Opgaverne består af øvelser hvor der tilføjes, fjernes eller udskiftes 1-6 bogstaver afhængig af sværhedsgraden.

Bestil


Hånd pumpe
Håndpumpe til at pumpe store bolde og objekter op eller suge luften ud af dem. I pakken medfølger 3 stk. adaptere til forskellige ventilstørrelser.

Bestil


Kunsten at glæde sig over at
Kunsten at glæde sig over at have en teenager i huset [film (dvd)]. - [Holbæk] : L.J. Press, [1996]. - 1 dvd-video (2 t., 20 min.) Foredrag af: Lola Jensen

Bestil


Livsbladet
Tema: Råd til familier

Dansk Præmatur Forening

Bestil


Mere sprog på spil
Undervisningsprogram. Består af 24 spil i form af kort til udprintning. Der spilles huske- vendespil og trænes sproglige færdigheder hos børn fra 3-6 år eller lidt ældre børn med dansk som andet sprog.

Bestil


Mus med kontaktudtag
Bruges til børn der ikke selv kan betjene mus, trackball eller lignende.

NY STREGKODE 377 059 2037

Bestil


Nya pusselbiten
Her kan du lave puslespil med dine egne billeder

Bestil


Nærværsøvelser med børn
I de fleste børns hverdag tages der ikke nok hensyn til, at nervesystemet har brug for hvile og beroligende stimuli for at kunne lagre læring og fremme barnets kontakt til sig selv. Uro i klassen eller i børnegruppen og børns manglende kontakt til sig selv er to af de største udfordringer i forhold til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i skoler og dagtilbud. Det er disse udfordringer, denne bog ønsker at påvirke i en positiv retning.
Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/nærvær, hvor du kan finde supplerende materiale til arbejdet med bogen

Bestil


Omnibussen
Cd-rom.
Omnibusssen er en lille dansk ordbog med et godt udvalg af vanskelige ord til anvendelse i specialundervisningen og ved opbygning af pædagogisk træningsmateriale og individuelle opgaver. Alle ord er ledsaget af billeder.

Bestil


Power source laptop.
Børnecomputer med mus med 30 interaktive og lærerige aktiviteter inkl. sprog, matematik, logik, spil, tastaturfærdigheder, musik og sjov med internettet og e-mails. Stor LCD skærm med indstilling af kontrast. Sjove animaltioner Dansk titel: Leg og lær - børnecomputer Kræver 3 "AA" (UM3/LR6) batterier Fra 3 år

Bestil


Puberteten...
Foredrag af: Lola Jensen Titel på dvd-etiket og omslag: Puberteten - når det pludselig er for sent at opdrage?

Bestil


På bondegården
E-bog. En fortælling om, hvordan det er at leve på en gård. Vi møder bondemanden og dyrene på gården.

Bestil


På Landet
Med 5 forskellige øvelsestyper kan barnet opdage og lære på egen hånd gennem kreativitet og nysgerrighed og selv bestemme arbejdstempo og niveau.

Bestil


Rystebæger med 2 terninger
7x5 cm

Bestil


Talleg
Programmet indeholder 9 forsekllige øvelsestyper. Træner grundlæggende tal, talrækkefølge og mændge.
Systemkrav; Windows 95 eller nyere; 4 MBram; farveskærm; lydkort.

Bestil


The toylabrary
Dansk video med engelske undertekster om handicappede børns muligheder ved brug af legeteker i Danmark. 33 min.
Manuskript og instruktion: Nils Feldballe o.a.

Bestil


Time timer
Hjælper med tidsopfattelse og -forståelse samt indlærer tidsbegrebet.

ur * synssans * indlæring

Bestil


Transparent terapibold med kulørte bolde
Terapi bold - 50 cm

Bestil


Trin for trin
Billeder afsløres på forskellige måder og afsluttes med musik.
Systemkrav:Windows 3.1 eller Windows 95; farveskærm (256 farver) ; lydkort.

Bestil


Vrøvlebogen
E-bog. En skør bog, hvor bilede og lyd ikke passer sammen.
Den sætter læseren og dennes begreber på prøve og den giver mulighed for samtale.
Primært for børn, unge og voksne med svære funktionsnedsættelser.

Bestil